Wordpress siteleriniz için otomatik (cronlu) haber ekleme yapan eklentimiz ile kolayca haber sitenize kolayca haber ekleyin.

KURULUM

  1. Wordpress Haber Botumuzu sitenize eklemek için Web siteniz yönetim panelinden Eklentiler > Yeni Ekle sayfasını açınız. Eklenti arama bölümüne "Haber Editörü" yazıp arama yapınız. Çıkan sonuçlar içinden haber editörünü kurabilirsiniz.
  2. Kurulum bittikten sonra eklentimizi etkinleştiriniz.
  3. Eklenti ilk çalıştığında Ücretsiz bir hesap açmanızı isteyecek.
    1. Eğer daha önce habereditoru.com sitemize üye olmuş ve hizmetlerimizi kullanmışsanız bir defaya mahsus 7 günlük deneme hakkı açılacaktır.
    2. Eğer ilk kez eklentiyi kullanacaksanız habereditoru.com üzerinden girdiğiniz bilgilere göre otomatik bir hesap açılıp siteniz sisteme eklenecektir.
  4. Sırasıyla İçerik Kaynakları, Kategori Eşleştirme ve bot ayarlarınızı yaptığınızda siteniz otomatik haber almaya başlayacaktır.

OTOMATİK İÇERİK ÇEKME İŞLEMLERİ

İçerik kaynakları, Kategori Eşleştirme ve Bot Ayarlarınızı yaptıysanız sisteminiz otomatik haber çekmeye hazırdır. Otomatik haber çekme zamanlamasını  İçerik Kaynakları > Otmatik Haber Çekme kısmından kapatabilir veya zamanlayabilirsiniz.

  1. Otomatik Haber çekme işlemleri wordpress'in cron fonksiyonları kullanarak yapılmaktadır. Wordpress Cron fonksiyonu sitenize ziyaretçi geldiğinde çalışır ve işleri yapar. Yani sitenize ziyaretçi gelmez ise haber çekme işlemi yapılmamaktadır.
  2. Gerçek cron kullanarak haber çekme: Dilerseniz cPanel veya setcronjob.com  gibi ücretsiz cron hizmeti veren servisleri kullanarak otomatik haber çekebilirsiniz.
    Bu tür servisler için cron adresiniz : http://www.sizinsiteniz.com/wp-cron.php

ABONELİK VE ÖDEME İŞLEMLERİ

Haber Botu eklentimiz aylık abonelik bedeli ile çalışmaktadır. İlk 7 gün eklentiyi ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Ücretlendirme Kaynak Adedi, Bot Sayısı ve Çalışma Aralığına göre belirlenmektedir. Aylık abonelik ücretlendirmesini Eklenti yönetim sayfamızdan Abonelik & Ödeme sayfasından hesaplayabilirsiniz.

DESTEKLENEN TEMALAR

Eklentimiz wordpress codex fonksiyonları kullanılarak hazırlanmış olup standart özelleiklerdedir. Wordpress Tema dizinindeki Tüm Temalarla (%90) uyumlu olup, İçinde özel alan bulunan vs gibi bazı temalarla uyum sorunu olabilir. Eklenti açık kaynak kodlu olup temanıza göre değişiklik yaptığınızda onlarlada çalışabilir.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Merak ettiğiniz sorular için bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.