Haber sitelerinin gelir kaynaklarından birisi de advertorial haberlerdir. Tam manasıyla haber özelliği taşımayan bu içerikler bir ürünü, hizmeti yada markayı tanıtıcı yazı ve görsellerden oluşmaktadır.

HaberEditörü.com bu tür içerikleri temin etme ve sitenizde yayınlama konusunda dilerseniz sizinle işbirliği yapabilir.

Nasıl Katılabilirim

Sisteme katılım için advortorial içerik yayınlama konusunda sözleşme imzalanması gerekmektedir, ilgili sözleşme sonrasında; her hangi bir robot editör eklerken veya düzenlerken Haber Kaynakları bölümünden "HAVUZ" ve Kategori olarak "Advertorial" kategorisini seçtiğiniz takdirde bu tür içerikler sitenize gönderilebilir. Detaylı bilgi ve katılım için lütfen bize ulaşın.

Kazanç

Yayınladığınız her bir içerik için; içeriği yayınladığınız web sitesi önceden belirlediğimiz fiyatlar üzerinden kazanç elde edersiniz.  Her bir web sitesinin bir içeriği hangi fiyata yayınlayacağı web sitenin tekil hiti, sayfa gösterim sayısı gibi çeşitli kriterler dikkate alınarak hesaplanır. Ödemeler her ayın son gününü takip eden ilk hafta içerisinde hesaplanıp aynı ayın son haftasında ödemeler belirlenen ödeme şekline göre tarafınıza iletilir.