HaberEditörü.com'un hazırladığı botlar çok farklı kaynaklarındaki içerikleri tarayacak şekilde yapılandırılmıştır. İçerikleri otomatik topladığı gibi kendi editörlerlerimiz, gönüllü editörlerimiz ve üyelerimizde bu içeriğin oluşturulmasında büyük rol oynarlar. Günlük olarak sisteme 1000'den fazla yeni içerik eklenmektedir. 

Haber Ajansları

Haber ajansları belirli kategorilerde güncel içerik sağlayan en çok içeriğin üretildiği haber kaynakları arasında yer alır. Botlarımız tüm haber ajansları ile uyumlududur. İstenildiği takdirde yeni haber ajanları için botlar yazabiliriz. 

Önemli Uyarı: Haber ajanslarının haberlerini izinsiz olarak web sitenizde yayınlayamazsınız. Bu konudaki tüm sorumluluk size ait olup bu içeriklerin web sitenize eklenmesi ve yayınlanması tamamen kendi sorumluluğunuzdadır. HaberEditörü.com bu konuda üyelerine o haber ajansına üye olup olmadığınız konusunda bir sorgulama yapmamakta ve sadece sizin beyanlarına göre göre haber botunu yazmaktadır. 

Haber Havuzu

Haber Havuzu üyelerimiz arası haber paylaşımı ve dağıtımı yaptığımız bir ağdır. Haber Havuzu kaynağındaki haberleri kullanan her üyemiz aynı zamanda havuza haber gönderimi de yapabilmektedir.

Orjinal Makaleler

HaberEditörü.com'da profosyonel makale editörleri tarafından üretilen orjinal ve daha önce yayınlanmayan makaleler de bulunmaktadır. Makale hizmetimiz ücretli bir hizmet olup gönderilen makale başına ücretlendirme yapılmaktadır. Dilerseniz özel anahtar kelimeler içeren orjinal makaleler yazdırabiliriz. Konuyla ilgili detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.   

Diğer Kaynaklar

Diğer haber siteleri, Youtube, vimeo gibi içerik kaynaklarından manuel yada otomatik olarak içerik gönderimi yapabiliyoruz. Talebiniz halinde uygun bulduğumuz diğer içerik kaynaklarıda sisteme eklenebilir.