Ortak haber havuzu; üyelerimiz arası haber paylaşım merkezidir. Sisteme dahil olan üyelerimiz sisteme haber ekleyebilir, diğer üyelerimizin havuza eklediği haberleri kendi sitesinde yayınlayabilirler.

Nasıl Çalışır

Özel haberinizi sisteme eklediğinizde, haberiniz editörlerimiz tarafından incelenir. Eğer girdiğiniz metin haber niteliği taşıyorsa özel haberiniz havuza abone olan (Gönderilecek sitenin kendi haber kriterlerine uyuyorsa) diğer haber sitelerine otomatik olarak gönderilir.

Nasıl Katılabilirim

Sisteme eklediğiniz herhangi bir web sitesinin giriş sayfasında Ajanslar bölümünde HAVUZ ajansını seçtiğiniz takdirde sisteme dahil olabilirsiniz.

Haber Havuzu

Nasıl Ayrılabilirim

Haber havuzundan ayrılmak için ilgili web sitesindeki Ajanslar bölümünden HAVUZ ajansını iptal ediniz.

Havuza Nasıl Haber Eklerim

Üst Menüden HABER HAVUZU linkine tıklayarak haber ekleyebilirsiniz.

Kurallar

  1. Ortak haber havuzuna; Haber niteliği taşısa dahi politika ve siyaset haberleri, dini inanç veya ideolojiler ile ilgili haberler, kişi hak ve hürriyetlerini ihlal edici içerik veya iddia barındıran haberler, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere aykırı içerik barındıran haberler, mesnetsiz olarak bir kişi ve kurumu; küçük düşürücü, övücü veya haber niteliği taşımayan haberler, bir başka üyemizi rahatsız edici nitelikteki haberler, imla ve yazım kurallarına uymayan haberler, reklam niteliği taşıyan haberler, resim ve kaynak belirtilmeyen haberler gönderilemez, gönderilen haberler ONAYLANMADAN SİLİNİR.
  2. Havuza sürekli haber gönderen ve havuza eklenen haberleri sitesinde yayınlamayan/silen üyenin Haber Havuzunu kullanımı engellenir.
  3. Haber havuzu size ait bir haberi yaymak ve çoğaltmak amacıyla kurulmuştur. Bu hizmetimizi kullanarak sistemin size sağlamış olduğu bu imkanı art niyetli olarak kendi çıkarlarınıza yönelik olarak kullanmaya çalışmayın. Üyemizin bu art niyetli davranışı anladığımız/hissettiğimiz takdirde gerekirse üyeliğin askıya alınması işlemi yapılacaktır.
  4. Bir haber sitesi kaç adet havuz haberi yayınlanmışsa, havuza o kadar haber gönderebilir.
    Örn: Siz sitenizde 5 havuz haberi yayınlamışsanız havuza 5 adet haber ekleyebilirsiniz.