Haber Botları abone olduğunuz haber ajanslarından veya çeşitli haber kaynaklarını derleyerek topladığı haber ve içerikleri web sitenize otomatik olarak ekleyen akıllı bir bot sistemidir. Abonelik paketinize göre belirli periyotlarda haber kaynaklarını tarayarak siteniz için uygun yeni içerikleri bulup web sitenize otomatik olarak ekler. Haber botları açık kaynak kod olarak web sitenizin tipine göre hazırlanır ve size verilir.

Yönetim paneli sayesinde içerikler için filtreler oluşturabilir, web sitenizin formatına uygun olarak içerik metinlerindeki html etiketlerini, kelimeleri vs... otomatik olarak değiştirebilir.

Haber Botları içerik ile ilişkili resimleri, videoları ve diğer dosyaları sunucunuza kayıt edebilir, videoları özel embed kodlarınız ile haber metnine ekleyebilir.

Robot Editörler

Kontrol panel aracılığı ile abonelik paketinizin kapasitesine göre robot editörler tanımlayabilirsiniz. Tanımladığınız bu robot editörler belirli periyotlarda haber kaynaklarını tarayarak web siteniz için uygun içerikleri bulur ve ekler. Robot editörler çok gelişmiş olup gerçek bir editör gibi davranır. Robot Editör için çeşitli filtreler tanımlayarak ilgili içerikleri bulur, belirlediğiniz kullanıcı adı ile belirlediğiniz kategoriye içerik eklemesi yapar. Robot editörler hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Haber Yönetimi

Botların sitenize eklediği tüm içerikleri kontrol panelden görebilir / yönetebilirsiniz. Daha önce eklenen haberleri görebilir, linkine erişebilir, dilerseniz silebilirsiniz. 

Seç Gönder & RSS'den Gönder & Video Gönder

HaberEditörü.com ile dilerseniz diğer kayıtlı içerikleri görerek seçip gönderebilir, dilerseniz bir RSS kaynağından içerik arayıp gönderebilir dilerseniz de Youtube gibi çeşitli kaynaklardan içerikler bulup sitenize gönderebilirsiniz.

Tekrarlayan haberler eklenmez

Robot editörler haber eklerken aynı içeriğin daha önce eklenip eklenmediğini kontrol ederek sadece sitenizde olmayan içerikleri ekler. Dolayısıyla hem robot editörünüz hem de sizin mevcut editörleriniz aynı anda çalışabilir.

İçerik Özgünleştirme

Haber metnini ve başlığı belirli filtreler kullanarak özelleştirebilirsiniz. Örneğin Haber ajansı ara başlıkları <h3> etiketi ile işaretlemiş olsun. Sizin sitenizde ise haber başlıkları <h2> ile işaretleniyorsa bu özelliği kullanarak haber metninin içerisinde geçen <h2> etiketlerini <h3> olarak değiştirebiliriz. Ayrıca istediğiniz kelimeyi, cümleyi, etiketi dilediğiniz bir kelime ile otomatik olarak değiştirebiliriz.

Ayrcıca sistem spinner sözlüğüne kayıtlı 5000'den fazla kelime ile içerikleri otomatik olarak alternatifleri ile değiştirilerek arama motoru dostu,  tamamen orjinal özgün metinler oluşturabilir. Devamı...

Advertorial Haber Desteği

Web sitesinden ekstra para kazanmak isteyen üyelerimize reklam haber gönderebiliriz. Yayınlanan her bir Advertorial için sitenizin hitine göre önceden kararlaştırılmış ücretler tarafınıza ödenir. Devamı...

Ortak Haber Havuzu

Ortak Haber Havuzu, sistemimizi kullanan haber sitelerinin kendi özel haberlerini bize abone olan diğer haber sitelerinde yayınlama hizmetimizdir.  Bu özellik seçimlik bir özellik olup dilediğiniz zaman bu ağa katılabilir dilediğiniz zaman ağdan çıkabilirsiniz. Ağa katıldığınız takdirde, reklam niteliği taşımayan özel haberlerinizi diğer haber sitelerinde yayınlayabilir, onlardan gelen özel haberleri ise sizde kendi sitenizde yayınlamalısınız. Daha detaylı bilgiler için buraya tıklayınız....

Sosyal Habercilik

Facebook, Twitter vs gibi sosyal paylaşım sistelerinde web sitenizin hesabı varsa eklenen içerikler otomatik olarak bu platformlarda paylaşılabilir. *

Pingleme Servisleri 

Yeni yayınlanan ve güncellenen içeriklerin arama motorlarında listelenmesini hızlandırmak için ping atma yöntemi kullanılır. Ping atma basit bir şekilde arama motorlarına haber gönderilerek botların siteye gelmesi sağlanılır ve siteye eklenen yeni içeriklerin ve güncellenmiş olan içeriklerin bir an önce arama motorlarında listelenmesini sağlanır. HaberEditörü sistemi sitenize eklenen tüm içerikler için Pingleme servislerini uyararak arama motorlarının sitenizi çok çabuk bir şekilde ziyaret etmesini sağlar.

 

* ) Güncelleme zamanlarında bazı modüllerimiz geçici olarak durdurulabilir, belirtilen özellik belirli bir süre çalışmayabilir.