Robot Editörler HaberEditörü.com'un sizin için hazırladığı sanal ve akıllı içerik tarama botlarıdır. Temel görevi haber kaynaklarındaki sitenizle ilgili içerikleri bulup sitenize eklemektir. Günlük olarak 1000'den fazla yeni içerik bulacak ve ekleyecek kapasitededir. Robot editörler bu kadar çok içeriğin arasından sitenizi ilgilendiren haberleri belirttiğiniz filtrelere göre arar ve bulur. Dilerseniz Robot Editör belirli saatler aralığında çalışabilir, hangi saatler arasında çalışacağını buradan ayarlayabilirsiniz. 

İçerik Filtreleme

Robot editör içerik bulabilmek için filtreleri kullanır. Her filtre birbirine ve bağlacı ile bağlanır. Örn: "XX, XXX haber kaynakları ve Ekomomi Kategorisindeki ve gaziantep etiketli ve türkçe" içerikleri bul gibi bir filtre tanımlayabilirsiniz. Beş ayrı filtre vardır.

  1. Ajans Filtresi : Ajanslar haber kaynaklarını temsil eder. Hangi haber kaynağının içeriklerini kullanmak istiyorsanız onu seçebilirsiniz. Seçebileceğiniz ajans sayısı abonelik paketinize göre değişebilir.
  2. Kategori Filtresi : Sistemdeki tüm içerikler bir kategoriye bağlıdır. Bir Robot editör için dilediğiniz kadar kategori seçebilirsiniz. Örneğin Ekonomi kategorisini seçerek sadece ekonomi ile ilgili içerikleri alabilirsiniz. Sistemde Güncel, Spor, Ekonomi, 3. Sayfa, Siyaset, Dünya, Medya, Son Dakika, Magazin, Sağlık, Kültür ve Sanat, Kadın, Eğitim, Otomobil, Bilim ve Teknoloji, Yaşam, Fragman, Şirket Haberleri, Advertorial kategorileri bulunmaktadır.
  3. Etiketler Filtresi : İçeriklerin başlık, açıklama, detay ve etiketler kısmında geçen kelimelere göre filtreleme yapabilirsiniz. Elli harfi geçmemek üzere birden fazla kelime veya kelime gurubu tanımlayabilirsiniz. Her bir kelime birbirinden veya ile ayrılır. Örn: "Gaziantep, Şehitkamil, Şahinbey" gibi bir filtre tanımlarsanız; İçeriklerin ilgili kısmında gaziantep veya şehitkamil veya şahinbey kelimeleri geçen içerikler filtrelenir.
  4. İçerik Tipi Filtresi: Şimdilik sadece Haber tipli içerikleri otomatik olarak gönderiyoruz. Şuan sistemde Haber, Resim Galerili Haber, Video Haber, Özgün Makale tipli içerikler bulunmaktadır.
  5. Dil Filtresi : İçerikleri diline göre filtreleyebilirsiniz. Türkçe, İngilizce, Arapça vs gibi çeşitli dillerde içerikler sistemde yer alabilmektedir. 

Özel Gönderim Ayarları

Bir robot editör içerikleri gönderirken web site ayarları bölümündeki ayarları varsayılan olarak kullanır. Dilerseniz Özel Gönderim Ayarları kısmından her robot editörün bulduğu içeriği bu kısımdaki ayarlara göre özelleştirebilirsiniz.

  • Kategori: Bu robot editörün bulduğu içerikler varsayılan olarak farklı olsa bile başka bir kategori altına gönderilebilir.
  • Editör : Bu robot editörün gönderdiği haberler seçeceğiniz başka bir Editörünüz adına göre gönderilebilir.
  • Yayınlanma : Bu robot editörün gönderdiği içerikleri hemen yayınlayabilir veya taslak olarak gönderilebilir.
  • Diğer : Web site tipinize göre farklı seçenekler düzenleyebilirsiniz.